Kezdőlap Cégünk Árlista Katalógus Támogatások Akciók Partnereink Hírek DANRHO Gyermek felszerelések
   
Névjegyünk


KWON Hungary Bt.
Iroda és bemutató terem (Előzetes bejelentkezést kérünk!)
1111 Budapest,
Bartók Béla út 14.

Fax:
+36 1 385 17 92

E-mail:
kwonhungary@yahoo.com,
patakfalvy@yahoo.com

Internet:
www.kwon.hu

További elérhetőségek:

Patakfalvyné Eiben Monika
Mobil: +36 70 26 555 42

Patakfalvy Miklós
Mobil: +36 70 31 06 999

KWON:

EJU

EJU

EJU

EJU

EJU

DANRHO:

EJU

IJF

 

webhoszting: RealCom.hu

 
   
DANRHO  


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk a világhírű Sport Rhode cég magyarországi képviselete is egyszerre. Szeretnénk, ha minél többen ismernék meg, az egykor oly népszerű és bátran állíthatjuk, csúcsminőségű DANRHO felszereléseket itthon Magyarországon is. Bár a DANRHO elsősorban judo felszereléseivel vívta ki magának a népszerűséget, az elismertséget világszerte, ám napjainkban Aikido, Ju Jutsu, Taekwondo, Karate, Kick- és Thai-boksz felszerelései, és több más népszerű küzdősport felszerelései, valamint az ezekhez kapcsolódó kiegészítők széles skálája várja a márka híveit.

A hagyomány kötelez! A DANRHO nem enged a minőségből!

2012-es DANRHO katalógusA sport felszerelések széles skálájával várjuk a küzdősportok szerelmeseit, korábbi és új híveit. A legjobb versenyruháktól, a szuper könnyű tatamiig, a mutatós melegítőktől a praktikus kiegészítőkig, azaz minden, ami a küzdősportokhoz kell a DANRHO-nál megtalálható. Kezdőknek és haladóknak, egyaránt top-minőségű termékekkel állunk rendelkezésre.

Várjuk élvonalbeli- és utánpótlásedzők, élversenyzők és középhaladók, sőt kezdő- és hobbi harcművészek érdeklődését. Számunkra mindenki fontos, akinek a harcművészet, küzdősport fontos!

Kérem, pillantson rá anyacégünk a DANRHO online katalógusára (DANRHO OnLine-katalógus), nézze át, vagy töltse le az árlistát, és döntsön a minőség mellett. Bízzon a már bizonyított és bevált márkában! Reméljük, a termékek és az árak megnyerik tetszését. Készséggel várjuk megrendelését.

Szállítási határidő: a megrendelést követő kb. 1 - 2 hét.

Egyesületeknek, szakosztályoknak, edzőknek nagyobb tételű, vagy folyamatos megrendelés esetében speciális kedvezmények!

Patakfalvy Miklós
A DANRHO kizárólagos
Magyarországi képviselője

EJU